fbpx
Baznīcas DZIESMU UN LŪGŠANU GRĀMATA

Tēmas

Šodien ir otrdiena, 16. aprīlis, 3. svētdiena/nedēļa Lieldienu laikā
Vārdadienu svin Mintauts, Alfs, Bernadeta

Vienojas par reliģisko raidījumu saglabāšanu LTV ēterā

2008.11.20 Katrīna Slišāne LETA
Latvijas Televīzijas (LTV) pārstāvji, šodien tiekoties ar Latvijas lielāko kristīgo konfesiju vadītājiem, vienojušies par reliģisko raidījumu un dievkalpojumu tiešraižu saglabāšanu LTV ēterā, aģentūru LETA informēja Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas Sabiedrisko attiecību komisijas vadītājs Ivars Kupcis.
Kā ziņots, kristīgo konfesiju vadītāji, pamatojoties uz iepriekš izskanējušu informāciju par to, ka saistībā ar LTV jauno koncepciju, sākot ar 2009.gadu, LTV pirmajā kanālā vairs nav paredzēts ētera laiks raidījumam “Vertikāle”, nosūtīja vēstuli Nacionālajai radio un televīzijas padomei (NRTP) ar aicinājumu saglabāt gan raidījumu, gan arī līdzšinējo ētera laiku dievkalpojuma tiešraidēm.
Tikšanās reizē LTV ģenerāldirektors Edgars Kots iepazīstināja konfesiju vadītājus ar iecerētā LTV trešā kanāla ideju un apliecināja gatavību sadarboties ar baznīcām, attīstot uz vērtībām orientētus raidījumus jaunā kanāla programmā.
Saskaņā ar LTV jauno koncepciju pašreizējās reliģiskās pārraides tiks iekļautas tieši šī – trešā – kanāla programmā, izņemot nozīmīgos svētku dievkalpojumus, kas tiks joprojām pārraidīti LTV pirmajā kanālā. Līdz kanāla izveidošanai, kas plānota nākamā gada beigās, esošās reliģiskās pārraides un dievkalpojumu tiešraides svētdienās saglabās savu vietu LTV pirmajā kanālā. Baznīcu vadītāji un LTV vadība izteica abpusēju ieinteresētību arī turpmāk tikties klātienē un vienojās par sarunu turpināšanu nākamgad, kad LTV plānos konkrētākas jaunā kultūras raidījumiem paredzētā televīzijas kanāla aprises.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


DIEVKALPOJUMS Svētdienās 11.00 un svētku dienās izziņotajā laikā

SVĒTDIENAS SKOLA 1. un 3. mēneša svētdienā plkst. 11:00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

KRISTĪBAS/ IESVĒTĪBAS
sagatavošanās
--grupā piektdien, 18.00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU

-- individuāli
Pieteikties pie mācītāja

Katehēze 2023 ieraksts

RĪTA DIEVVĀRDI UN LŪGŠANAS (LAUDES)

9.00 darbdienās


SARUNAS PAR BĪBELI
trešdien, 18.30

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU


KRISTĪGO SIEVU VAKARS (pagaidām nenotiek) 1. un 3. mēneša ceturtdienā 18.00 Krustpils baznīcā (oktobris - maijs)

DIEVNAMA SAKOPŠANA 

Piektdien 11.00-14.00

[liturgical color]