fbpx
Baznīcas DZIESMU UN LŪGŠANU GRĀMATA

Tēmas

Šodien ir piektdiena, 19. aprīlis, 3. svētdiena/nedēļa Lieldienu laikā
Vārdadienu svin Vēsma, Fanija

Bīskapi aicina: lūgsim Dievu un vāksim parakstus par Rīgas praida neatļaušanu!

lelbLELB Bīskapu kolēģijas vēstule draudžu mācītājiem.
Mīļie brāļi Kristū,
Maijs ir mēnesis, kurā mūsu sabiedrībā notiek viļņošanās un konfrontācija ap t.s. Rīgas praidu.
Arī kristiešu vidū dalās domas par to, kā mums vajadzētu šādā situācijā reaģēt. Katrs no jums, droši vien, jau esat šos jautājumus pārdomājuši. Mēs vēlamies jūs aicināt visupirms lūgt Dievu par visiem: gan par tiem, kuri vēlas savu grēku izrādīt, gan par tiem, kuri ir gatavi šo izrādīšanu apkarot ar jebkuriem (arī nekristīgiem) līdzekļiem, gan par tiem, kuri meklē, uz ko izgāzt savas dusmas, gan par tiem, kuri to visu vēro vienaldzīgi no malas, gan arī par tiem, kuri ilgojas pēc svētas dzīves. 
Latvijas Romas Katoļu baznīca un Latvijas Pareizticīgo baznīca ir lēmušas savu draudžu vidū vākt parakstus, lai panāktu tādu publisku gājienu, kas propagandē homoseksuālismu, aizliegšanu Rīgā. Solidarizējoties ar brāļiem katoļiem un pareizticīgajiem, piedāvājam arī jums iespēju izteikt savu attieksmi pret Rīgā 16. maijā gaidāmo gājienu, piedaloties parakstu vākšanā.
Aicinām jūs skaidri noraidīt jebkuru grēku (tai skaitā viendzimuma attiecības). Savā izturēšanās veidā lūdzam jūs arī šoreiz, nosodot grēku, neaizmirst mīlēt cilvēkus. Rādiet piemēru, kā patiesi Kristus Garā pretoties grēka klātbūtnei, vienmēr paturot savā priekšā visu cilvēku pestīšanas mērķi. Īpaši nozīmīgi ir rūpēties, lai viens grēks netiktu apkarots ar citu grēku, ļaunumam vairojoties.
Lūdzam jūs palikt aizlūgšanā par Latvijas tautu un mūsu zemi, lai neviens cilvēks savā dzīvē nedotu vietu nekādam ļaunumam un grēkam.
LELB Bīskapu kolēģija
P.S. Pielikumā parakstu vākšanas lapa, kuru lūgums pavairot nepieciešamajā daudzumā. Parakstu vākšanai nav atvēlēts daudz laika, tikai šī nedēļas nogale. Parakstu lapas nododamas LELB Virsvaldē pie dežuranta līdz 15.maijam.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


DIEVKALPOJUMS Svētdienās 11.00 un svētku dienās izziņotajā laikā

SVĒTDIENAS SKOLA 1. un 3. mēneša svētdienā plkst. 11:00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

KRISTĪBAS/ IESVĒTĪBAS
sagatavošanās
--grupā piektdien, 18.00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU

-- individuāli
Pieteikties pie mācītāja

Katehēze 2023 ieraksts

RĪTA DIEVVĀRDI UN LŪGŠANAS (LAUDES)

9.00 darbdienās


SARUNAS PAR BĪBELI
trešdien, 18.30

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU


KRISTĪGO SIEVU VAKARS (pagaidām nenotiek) 1. un 3. mēneša ceturtdienā 18.00 Krustpils baznīcā (oktobris - maijs)

DIEVNAMA SAKOPŠANA 

Piektdien 11.00-14.00

[liturgical color]