fbpx
Baznīcas DZIESMU UN LŪGŠANU GRĀMATA

Tēmas

Šodien ir piektdiena, 29. marts, Lielā Piektdiena
Vārdadienu svin Agija, Aldonis

Svētdienas skolu skolotāju seminārs

IMG_8920Ielūdzam jūsu draudzes svētdienas skolas skolotājus uz Godly Play sertifikācijas semināru, kas norisināsies 3.-5. maijam Rāmavas Depkina muižā!
Apmācības vadīs Pīters Privets (Anglija), Deivids Pričards (Spānijas), Anita Kazāka (Latvija).
Godly Play ir Montessori iedvesmota metode ticības mācīšanai. Tās ietvaros tiek radīta droša vieta, kur tiek izpētīti un svinēti senie mūsu ticības stāsti un liturģijas modelis. Tā iedrošina mācīties ne vien ar prātu, bet arī ar ķermeni, lietojot kustības, redzi, skaņas, ožu, sajūtas, emocijas, garšu un tausti. Godly Play stundā iesaistītie uzsūc to, kā vārds kalpo caur sajūtām, viņi tiek aicināti atklāt stāstus, atbildot, brīnoties un pielūdzot. Bērnu darba laikā ar dziļas un apmierinājumu izraisošas spēles palīdzību, bērni izpauž reliģisko pārdzīvojumu un iegūto pieredzi radošā procesā. Tā ir iespēja Dievu piedzīvot sev! Godly Play stundās bērni iemācās izprast dievkalpojumu, jo nodarbības struktūra ir veidota atbilstoši dievkalpojuma liturģiskajam modelim. Tādā veidā bērns no līdzgājēja, kas nedrīkst traucēt pieaugušos, izaug par bērnu, kas mācās piedzīvot dievkalpojumu kā savu garīgo disciplīnu.
Apmācību noslēgumā tiks izsniegts starptautiski atzīts sertifikāts (apliecinājums, ka tā īpašnieks ir iepazinies ar Godly Play metodi un ir apmācīts strādāt ar to).
Plašāka informācija www.bdl.lv

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


DIEVKALPOJUMS Svētdienās 11.00 un svētku dienās izziņotajā laikā

SVĒTDIENAS SKOLA 1. un 3. mēneša svētdienā plkst. 11:00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

KRISTĪBAS/ IESVĒTĪBAS
sagatavošanās
--grupā piektdien, 18.00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU

-- individuāli
Pieteikties pie mācītāja

Katehēze 2023 ieraksts

RĪTA DIEVVĀRDI UN LŪGŠANAS (LAUDES)

9.00 darbdienās


SARUNAS PAR BĪBELI
trešdien, 18.30

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU


KRISTĪGO SIEVU VAKARS (pagaidām nenotiek) 1. un 3. mēneša ceturtdienā 18.00 Krustpils baznīcā (oktobris - maijs)

DIEVNAMA SAKOPŠANA 

Piektdien 11.00-14.00

[liturgical color]