fbpx
Baznīcas DZIESMU UN LŪGŠANU GRĀMATA

Tēmas

Šodien ir ceturtdiena, 28. marts, Zaļā Ceturtdiena
Vārdadienu svin Ginta, Gunda, Gunta

Aizlūgsim par mācītāju Valdi Bercu, kurš cietis negadījumā

Mācītāja māsa Arita Liepiņa ar pateicību raksta visiem aizlūdzējiem: Cienījamie  ticības brāļi un māsas Kristū! Vecauces mācītāja Valda Berca ģimenes vārdā pateicos mūsu Kungam Jēzum Kristum par Viņa žēlastību un jums visiem par svētīgām lūgšanām un aizlūgumiem! Vakar bija tā priecīgā diena, kad pirmo reizi saņēmām Valda pirmo apzināto sveicienu. Viņš ar roku pamāja aiz reanimācijas loga stāvošajai meitai un māsai. Valdis ir izdzīvojis! Priekšā stāv ilgstoša atveseļošanās un rehabilitācija. “Es esmu pārāk niecīgs visas tās žēlastības un uzticības priekšā, ko Tu Savam kalpam esi parādījis.” (1.Moz.32:11) “Un Dieva miers, kas ir augstāks par visu saprašanu, pasargās jūsu sirdis un jūsu domas Kristū Jēzū.” (Fil.4:7) Dziļā pateicībā, Valda māsa Arita Liepiņa – Zaļās draudzes rakstvede.

Turpināsim aizlūgt par mācītāju Valdi Bercu.

2011.01.13 saņēmām ziņu, ka LELB Jelgavas prāvesta iecirknis un Auces draudze aicina aizlūgt par mācītāju Valdi Bercu, kurš smagi cietis negadījumā tīrot sniegu no kādas ēkas jumta un pēc izdarītas galvas operācijas atrodas smagā stāvoklī slimnīcā.

Īles, Jaunauces, Priedulas – Vadakstes, Rubas un Vecauces draudžu mācītājs Valdis Bercs naktī no sestdienas uz svētdienu (9. janvāri) atrasts nokritis no kādas ēkas jumta, no kura viņš tīrījis sniegu. Ēka bijusi veca un negadījums noticis tās jumtam daļēji iebrūkot ēkas iekšienē, tādēļ tas nav ticis uzreiz pamanīts. Mācītājs atrasts bezsamaņā ar galvas traumu. Nav īsti zināms, cik ilgi viņš bezsamaņā ir gulējis.

Mācītājs atrodas P.Stradiņa slimnīcā. Viņam ir veikta operācija, izoperējot hematomu galvā un ir lauztas 2 ribas. Pēc operācijas viņš atrodas komā.

Auces draudze lūdz paturēt mācītāju Valdi aizlūgšanās. Jelgavas iecirkņa prāvests Oskars Laugalis lūdz visā Baznīcā aizlūgt par mūsu darbīgo brāli Kristū, mācītāju Valdi Bercu, citējot vārdus no Jesajas grāmatas: “Viņš nesamaņā kritušajiem atjauno apziņu visā pilnībā” (Jes 40:29).

Avots: lelb.lv

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


DIEVKALPOJUMS Svētdienās 11.00 un svētku dienās izziņotajā laikā

SVĒTDIENAS SKOLA 1. un 3. mēneša svētdienā plkst. 11:00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

KRISTĪBAS/ IESVĒTĪBAS
sagatavošanās
--grupā piektdien, 18.00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU

-- individuāli
Pieteikties pie mācītāja

Katehēze 2023 ieraksts

RĪTA DIEVVĀRDI UN LŪGŠANAS (LAUDES)

9.00 darbdienās


SARUNAS PAR BĪBELI
trešdien, 18.30

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU


KRISTĪGO SIEVU VAKARS (pagaidām nenotiek) 1. un 3. mēneša ceturtdienā 18.00 Krustpils baznīcā (oktobris - maijs)

DIEVNAMA SAKOPŠANA 

Piektdien 11.00-14.00

[liturgical color]