fbpx
Baznīcas DZIESMU UN LŪGŠANU GRĀMATA

Tēmas

Šodien ir piektdiena, 19. aprīlis, 3. svētdiena/nedēļa Lieldienu laikā
Vārdadienu svin Vēsma, Fanija

Aicinājums izvirzīt draudžu kontaktpersonas „Cerības festivāla” sagatavošanai

ceriba2010Draudzes ir aicinātas izvirzīt no sava vidus draudžu koordinatorus, kas varēs pārraudzīt ar Cerības festivālu saistītās aktivitātes draudzēs, tām iesaistoties rudenī gaidāmajos festivāla pasākumos.

Cerības festivāla sagatavošanas darbi, kuros aicinātas iesaistīties draudzes, notiek daudzās jomās – mūzika, transports, izglītojošie semināri, aizlūgšanas u.c. Lai draudzes veiksmīgi sagatavotos gaidāmajiem pasākumiem un iesaistītos tajos, katrā draudzē nepieciešams izvirzīt kontaktpersonu – koordinatoru, kas varēs pārraudzīt visas ar Cerības festivālu saistītās aktivitātes draudzē. Tas ievērojami atvieglos festivāla organizatoru darbu, turklāt draudze būs savlaicīgi informēta par visiem pasākumiem un iespējām, ko festivāls piedāvā.

Draudžu koordinatoriem būs iespēja palīdzēt draudzei iesaistīties sekojošās festivāla darbības jomās:

· Lūgšanu un ”Atved draugu” kustība
Tiks organizēta Vislatvijas lūgšanu ķēde, kurā iestāsimies ar lūgšanu par Latviju un Cerības festivālu, kā arī mūsu draugiem un paziņām, kuri nav kristieši.

· Kori un mūziķi
Cerības festivālā no 5. līdz 7. novembrim uzstāsies aptuveni 800 dalībnieku liels kristiešu koris. Jau šobrīd tiek apzināti draudžu kori un citi dziedātgribētāji, ir nolikti pirmo mēģinājumu datumi. Ja arī jūs vēlaties piedalīties šajā grandiozajā kristiešu korī, tad, lūdzu, dariet zināmu „Cerības festivāla” LELB koru koordinatoram Aigaram Āboliņam, tālr. 27086363.

· Autobusu un sēdvietu rezervācija festivāla pasākumos
Cerības festivāls jau šobrīd ir uzsācis autobusu rezervāciju, kas sadarbībā ar vietējām draudzēm palīdzēs nokļūt festivālā cilvēkiem, kas dzīvo ārpus Rīgas robežām. Tiks organizēta arī sēdvietu rezervācija uz visiem Cerības festivāla pasākumiem Arēnā Rīga 5. 6. un 7. novembrī.

· Izglītojošie semināri
Drīzumā Rīgā un Latvijas reģionos tiks uzsākti semināri mācītājiem, bērnu kalpošanas vadītājiem, garīgās aprūpes kalpotājiem, lai sagatavotu draudžu cilvēkus misijai un gaidāmajiem festivāla pasākumiem.

No LELB puses kontaktpersona draudzēm ir Aldis Krieviņš, kurš sniegs draudzēm visu nepieciešamo informāciju par „Cerības festivālu” un apkopos ziņas no mūsu draudzēm. Paziņojiet lūdzu savas draudzes koordinatora vārdu un kontaktinformāciju LELB kontaktpersonai uz e-pastu ceribasfestivals@lelb.lv, vai zvanot pa mob. tālr. 29227329.

Iespējams, ka daudzās draudzēs mācītājs ir gatavs būt šāda veida kontaktpersona no draudzes puses. Aicinām jūs atrast piemērotu kandidātu un informēt par to LELB kontaktpersonu Aldi Krieviņu, kurš ar norādītajām kontaktpersonām sazināsies un sniegs visu draudzei nepieciešamo informāciju turpmākajā festivāla sagatavošanas gaitā.

Tuvāka informācija:
Aldis Krieviņš, LELB draudžu koordinators „Cerības festivāla” sagatavošanā
Tālr. 29227329, e-pasts: ceribasfestivals@lelb.lv

Avots: www.lelb.lv

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

The maximum upload file size: 32 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


DIEVKALPOJUMS Svētdienās 11.00 un svētku dienās izziņotajā laikā

SVĒTDIENAS SKOLA 1. un 3. mēneša svētdienā plkst. 11:00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

KRISTĪBAS/ IESVĒTĪBAS
sagatavošanās
--grupā piektdien, 18.00 Krustpils baznīcā Rīgas ielā 211a

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU

-- individuāli
Pieteikties pie mācītāja

Katehēze 2023 ieraksts

RĪTA DIEVVĀRDI UN LŪGŠANAS (LAUDES)

9.00 darbdienās


SARUNAS PAR BĪBELI
trešdien, 18.30

ID: 641 978 9422
Parole: 4NaHAU


KRISTĪGO SIEVU VAKARS (pagaidām nenotiek) 1. un 3. mēneša ceturtdienā 18.00 Krustpils baznīcā (oktobris - maijs)

DIEVNAMA SAKOPŠANA 

Piektdien 11.00-14.00

[liturgical color]